Responsive web design. Pagini web care se adapteaza pe orice calculator, laptop, tableta sau smartphone
Orice tip de pagini web, dupa preferintele clientilor
Servere dedicate. Oferim gazduire pe servere cu garantie ridicata +99%
Folosim cea mai noua tehnologie de creare a paginilor web: HTML5, CSS3, Javascript, jQuery, WordPress, PHP. Ne adaptam oricarei situatii.
Oferim servicii de Optimizare pentru motoarele de cautare
Oferim adrese de mail cu tehnologie GOOGLE - GMAIL.

Web Design

Web-Link a dezvoltat cel mai bun model pentru design-ul de web de afaceri. Va oferim optiuni inovatoare de design, care va mentin identitatea corporativa a grupurilor-tinta pentru Internet.

Scopul tau este prioritatea noastra. Pentru a avea succes pe Internet este necesar mai mult decat "doar" o prezenta web standard.

Aveti deja un site web sau un proiect web? Suntem bucurosi sa ne asumam proiectul in curs de desfasurare si sa-l finalizam pentru satisfactia dumneavoastra.

Aveti o idee? Nu stiti exact cum sa faceti mai mult pentru a face proiectul dumneavoastră web sa reuseasca pe Internet? Noi cream site-urile si aducem, de asemenea, conceptele si ideile dvs. la un finisaj perfect pentru a sarbatori reusitele. Beneficiati de anii nostri de experienta in afaceri pe Internet. Web design-ul este planificat! Cu noi sunt garantate in maini bune. Folosim cele mai noi tehnici si tehnologii in materie de web design:

                                                        

SEO

Densitatea de concurenti de pe Internet este semnificativ mai mare decat daca deschideti un magazin intr-un oras. Dati Enter pentru a fraze cheie de testare, care sunt importante pentru dvs., in Google si vedeti cat de multe rezultate de cautare se gasesc. Acum este cu siguranta obiectivul dvs. principal sa ajungă la un rang corespunzător pe Google. Acest lucru inseamna ca veti fi gasit in motorul de cautare de potentialii clienti. Prin urmare, vom crea pagini web, astfel incat sa fiti gata pentru o buna pozitionare.

CMS - Sistem de Management al Continutului

Foarte bine structurate si intotdeauna la zi!

Web-Link CMS este un sistem de management al continutului pentru crearea de continut structurat (text si imagini) pentru site-uri web foarte usor de utilizat.

Avantajul dumneavoastra:

Cu CMS de la Web-Link continutul si structura o data create sunt stocate intr-o baza de date. Aceasta constituie baza pentru un flux de lucru digital eficient si este astfel bazat pe un cross-media şi grup tinta specifice. Acest lucru va oferi o mai mare promptitudine, reducerea timpului de productie si in consecinta costuri mai mici.

 
 
Ce face CMS de la Web-Link?
CMS contine module pentru toate procesele de lucru editorial, cum ar fi:

  • Crearea de continut, de cercetare si de management
  • Controlul fluxului de lucru si de monitorizare
  • Selectarea si clasificarea de imagini
  •